"הגענו ל"סדנת ארז" לא בלי חששות מפני הבלתי נודע, לאירוע משפחתי שנקבע לפני..."
משפחת לוי, המרכז

ימי כיף וגיבוש למשפחות, חברות ולארגונים

סדנאות הבישול של ארז מתאימות לקבוצות מאורגנות, לימי גיבוש וכיף לעובדים. חוויה מגבשת, מרגשת, טעימה ומהנה שמתאימה לכולם. 

13.10.14

בשנים האחרונות צברנו ניסיון רב באירוח קבוצות ובהפקת סדנאות בישול שמתאימות ללקוחות ממגזרים שונים לצרכים שונים (יום כיף, יום גיבוש, חגיגות משפחתיות, אירוח ופינוק ללקוחות מחו"ל).

יחד נבחר את נושא הסדנה (אפייה/בשרים/דגים/ירקות) נבדוק האם מתאים לצרף סיור מקדים בשוק עכו העתיק ונתפור עבורכם חוויה מדויקת ומהנה שלא תשכח במהרה.

הסדנאות מתאימות כמובן גם לקבוצות פרטיות, לחברים ולמשפחות שמעוניינים לחגוג בצורה מקורית ומיוחדת. החל מקבוצות קטנות ועד קבוצות של 60 איש ומעלה.

בין לקוחותינו העסקיים: משרד ראש הממשלה, מיקרוסופט, אמדוקס, קוקה קולה, טבע, סופרפארם, רפאל, שברולט, איקאה, נייקי, ג'ונסון&ג'ונסון, אוסם, יורוקום ועוד רבים.

תגובות גולשים

9.

"הגענו ל"סדנת ארז" לא בלי חששות מפני הבלתי נודע, לאירוע משפחתי שנקבע לפני זמן רב. בינתיים הימים בארץ הפכו לא פשוטים. חששנו שהדור הצעיר לא ישתלב באירוע... תוך דקות כולם הרגישו "בבית"! גילינו שף שהוא לא רק אשף הבישול, אלא גם אישיות מרתקת, נעימה וחביבה. ארז יצר קשר אישי עם גדול וקטן, הפליא אותנו בעצות והדרכה, הדהים אותנו בידע צמחים ותבלינים, והכין לנו עם הצוות הנפלא שפע מטעמים. "שפע" הייתה מילת מפתח באירוע: שפע מאכלים, שפע נתונים, שפע שמחה ושפע צחוקים. ועל כל זה אנחנו מודים! שבט לוי זקן השבט"

— משפחת לוי, המרכז | 04.08.14 14:17
8.

"קיבלנו פידבקים מעולים מהמשתתפים באירוע, כולם מאוד נהנו מהאוכל, מהמקום, מהאווירה ומהשף :) הייתה תחושה רווחת של שפע ונדיבות, היין נמזג ללא הרף, האוכל היה מעולה, החל מהביס הראשון של קבלת הפנים. הבית מקסים, מלא פינות חמד, הטיול הקצר בגינה המופלאה והמיוחדת, בקיצור הכל היה מושלם!"

— נגה, חברת dell | 31.07.14 11:31
7.

"הי ארז השתתפתי בסדנת פודיז. הסדנא היתה חגיגה לעיניים, לחך ולנשמה. השכלת לחבר בין האנשים ליצור אווירה חמה ופתוחה, העברת את התכנים בגובה העיניים והפכת את הבישול לאפשרי עבור כל אחד ואחת. נעמת לי מאוד נהניתי עד עמקי נשמתי, חוויה מרוממת נפש וטעימה לחיך. באהבה שושי"

— שושי זהבי, יקנעם | 11.05.14 13:06
6.

"ברצוני להודות על שפתחת בפנינו את ביתך ברוחב לב וביד נדיבה וזה לא מובן מאליו. אנחנו כאורחים לרגע בגליל הקסום התרשמנו מהאירוח, מהאוכל ומפינת גן העדן שאתה חיי בה. אני בטוח שאספת לחיקך עוד שגרירים שישווקו את פעילותך הברוכה. תודה רבה"

— אילן, ברן הקמת פרוייקטים בע"מ | 20.02.13 11:57
5.

"רצינו להגיד תודה על אתמול. היה נחמד מאוד, אוירה טובה, אוכל טוב ויין טוב עושים את העבודה. כולנו נהנינו – המקום קסום וכך גם ארז – שילוב מנצח !"

— מירי, אלון החזקות ברבוע כחול-ישראל | 27.06.12 11:29
4.

"היה לנו יום נפלא, מעל ומעבר לכל הציפיות. המקום היה מדהים ביופיו, קלטת את אופי הקבוצה והשתלבת במהרה, היה טעים ומושקע, שופע ונדיב. היינו מבושמים מיין רב, צחקנו המון שבעים מאינספור מנות בשר איכותי ותוספות. נהנו מהנוף היפיפה, מהגינה המרהיבה והכי חשוב היית מקסים, בעל חוש הומור והכנסת האורחים שלך נעימה. היום הזה בהחלט עמד במטרתו – שנהיה ביחד, ננוח, נהנה, נצחק ונתנתק קצת. תודה רבה מכל הלב"

— עדי, AIT Microsoft Haifa | 15.05.12 21:51
3.

"יום הגיבוש עבור עובדי החברה היה מוצלח ביותר! קיבלתי המון מחמאות על הבחירה המוצלחת, הרגשתי כמעט כמו ארז :) האוכל, האווירה, המקום, הסט-אפ והאדיבות היו מעל ומעבר לציפיות, בהחלט עשה טעם של עוד. נשמח לשמוע על הצעות בעתיד"

— תמר, דויטשה בנק | 22.02.12 14:46
2.

"רציתי להודות בשמי ובשם הנערים והצוות על החוויה המקסימה שעברנו. היה כיף לצאת לטבע, להראות לנערים איך ואיפה צומחים התבלינים שבהם משתמשים במסעדה, לצאת מהעיר ולחוות קצב אחר של חיים, נוף מרהיב ואויר הרים רענן. האוכל כמובן היה מדהים ומרענן. הנערים נהנו!"

— לילי, עו"ס, מנהלת פרויקט ליליות | 08.02.12 11:55
1.

"התגובות מחברי ההנהלה לא מפסיקות לזרום כולם לא מפסיקים לדבר על הסדנא המדהימה ועל ארז המקסים!!! יש להם 2 שאלות בבקשה: 1. מה שמות היינות ששתינו אצל ארז בארוחה ? 2. האם ניתן לקבל את המתכון לפוקצ'ות? תודה לכם!"

— מור, אמדוקס | 08.02.12 11:39
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017