החברים של ארז: מיכל לברן עוז

מיכל לברן עוז. גרה בזיכרון יעקב, אימא לשני בנים מקסימים וכלב מתוק.

07.12.12

מיכל לברן עוזקונדיטורית/אופה כמעט 20 שנים.

ניהלתי את הקונדיטוריה של לחם ארז בהרצליה. שם התחיל ה"רומן" שלי עם ארז קומרובסקי. חייתי בניו זילנד 5 שנים ובמהלכן הייתה בבעלותי קונדיטוריה/מאפייה/בית קפה בעיר הגדולה אוקלנד.

כשחזרתי ארצה העברתי סדנאות אפייה פרטיות ובהמשך עבדתי במרכז שיקום בתפקיד מדריכת אפייה. המקצוע שלי הפך עבורי שם לכלי ביטוי טיפולי ושיקומי. התוצאות היו נפלאות.

כיום אני עוסקת בכתיבה מקצועית בתחום האפייה, מעבירה סדנאות אפייה בביתי בזיכרון יעקב, עוסקת באפייה בריאותית מקמחים שונים וחומרי גלם מעניינים ומייצרת גבינות צאן.

מיכל וארז מעבירים סדנה משותפת: סדנת גיבון גבינות, עוגות שמרים ומאפים מלוחים.

המתכונים של מיכל:

1.
מתכון מאת: מיכל לברן עוז
 
2.
מתכון מאת: מיכל לברן עוז
 
4.
מתכון מאת: מיכל לברן עוז
מתוך: קינוחים
 

מיכל וארז מעבירים סדנה משותפת: סדנת גיבון גבינות, עוגות שמרים ומאפים מלוחים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.