החברים של ארז: מיכל לברן עוז

מיכל לברן עוז. גרה בזיכרון יעקב, אימא לשני בנים מקסימים וכלב מתוק.

07.12.12

מיכל לברן עוזקונדיטורית/אופה כמעט 20 שנים.

ניהלתי את הקונדיטוריה של לחם ארז בהרצליה. שם התחיל ה"רומן" שלי עם ארז קומרובסקי. חייתי בניו זילנד 5 שנים ובמהלכן הייתה בבעלותי קונדיטוריה/מאפייה/בית קפה בעיר הגדולה אוקלנד.

כשחזרתי ארצה העברתי סדנאות אפייה פרטיות ובהמשך עבדתי במרכז שיקום בתפקיד מדריכת אפייה. המקצוע שלי הפך עבורי שם לכלי ביטוי טיפולי ושיקומי. התוצאות היו נפלאות.

כיום אני עוסקת בכתיבה מקצועית בתחום האפייה, מעבירה סדנאות אפייה בביתי בזיכרון יעקב, עוסקת באפייה בריאותית מקמחים שונים וחומרי גלם מעניינים ומייצרת גבינות צאן.

מיכל וארז מעבירים סדנה משותפת: סדנת גיבון גבינות, עוגות שמרים ומאפים מלוחים.

המתכונים של מיכל:

1.
מתכון מאת: מיכל לברן עוז
 
2.
מתכון מאת: מיכל לברן עוז
 
4.
מתכון מאת: מיכל לברן עוז
מתוך: קינוחים
 

מיכל וארז מעבירים סדנה משותפת: סדנת גיבון גבינות, עוגות שמרים ומאפים מלוחים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017