חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק סלק צמחוני

1 ק"ג סלקים קטנים מבושלים במלח וכף סוכר

½ כוס שמן זית

2 בצלים קצוצים גס

½ כרוב ירוק חתוך לרצועות גסות

1-2 פלפלים חריפים קצוצים גס

3 גבעולי סלרי קצוצים

3 שיני שום פרוסות

2 עגבניות בשלות קצוצות גס

1 כוס יין אדום יבש

8 גרגירי פלפל אנגלי

3 לימונים פרסיים (שחורים) מעוכים

2 ליטר מים רותחים

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

מקלפים את הסלקים וחותכים לקוביות קטנות. בסיר מטגנים את הבצל בשמן זית על להבה נמוכה עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את הכרוב, הפלפל החריף, הסלרי, השום, הסלק והעגבניות. ממשיכים בטיגון עוד כמה דקות, מציפים ביין אדום ומביאים לרתיחה. מתבלים בפלפל אנגלי ובלימונים הפרסיים, מוסיפים מים רותחים לכיסוי כל החומרים ומתבלים במלח ים גס. מבשלים כשעה על להבה נמוכה, משפרים תיבול ומגישים.

אם אהבתם את מרק סלק צמחוני, אני מאמין שסדנאות הבישול האלה עשויות לעניין אתכם...

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
ייקבי רמת הגולן
2014 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

840 טעמים: מיטב השפים מגיעים להעביר סדנאות עם ארז קומרובסקי במתת

החל מ5.1.14 ארז מארח מדי שבוע שף מוביל אחר לסדנה חד פעמית. בין האורחים: דיוויד פרנקל ממסעדת פרונטו, יובל בן נריה מטאיזו, עומר מילר מהשולחן וחדר האוכל ומתן אברהמס מהאדסון 

שבעה שפים צעירים ומבריקים נבחרו לחגוג עם ארז בסידרת סדנאות לפתיחת השנה. כל שף יבשל, לבד או עם ארז, מנות נבחרות בארוע חד פעמי בעליל. כל הסדנאות יתקיימו בביתו של ארז במתת.

מספר המקומות מוגבל - מהרו להירשם במשרד 03-9772929 או באתר:

לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן