חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק סלק צמחוני

1 ק"ג סלקים קטנים מבושלים במלח וכף סוכר

½ כוס שמן זית

2 בצלים קצוצים גס

½ כרוב ירוק חתוך לרצועות גסות

1-2 פלפלים חריפים קצוצים גס

3 גבעולי סלרי קצוצים

3 שיני שום פרוסות

2 עגבניות בשלות קצוצות גס

1 כוס יין אדום יבש

8 גרגירי פלפל אנגלי

3 לימונים פרסיים (שחורים) מעוכים

2 ליטר מים רותחים

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

מקלפים את הסלקים וחותכים לקוביות קטנות. בסיר מטגנים את הבצל בשמן זית על להבה נמוכה עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את הכרוב, הפלפל החריף, הסלרי, השום, הסלק והעגבניות. ממשיכים בטיגון עוד כמה דקות, מציפים ביין אדום ומביאים לרתיחה. מתבלים בפלפל אנגלי ובלימונים הפרסיים, מוסיפים מים רותחים לכיסוי כל החומרים ומתבלים במלח ים גס. מבשלים כשעה על להבה נמוכה, משפרים תיבול ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2016 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017