במיה עם פטרוזיליה
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

במיה עם פטרוזיליה

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / תוספות

אם אני קונה במיה שבוודאות באה משדה לא מרוסס כימית, אני בכלל לא שוטף אותה. אם אתם קונים במיה ממקור לא ידוע שטפו במהירות, ויבשו מיד במגבת.

אין צורך לייבש בשמש על רשת, למרות שדי נחמד לייבש את הבמיה כמו שמייבשים עגבניות, ואז מתקבלת במיה מיובשת, שמחזיקה מעמד גם בעונה שהבמיה לא גדלה בה.

במחבת גדולה שופכים את שמן-הזית ומחממים עד שהשמן מתחמם, כמעט עד עישון. זורקים את הבמיות לתוך שמן-הזית ומערבבים בעזרת כף-עץ או על-ידי הקפצה 2-3 דקות. מוסיפים את השום, ממשיכים בטיגון עוד 30 שניות, ומורידים מהאש. מוסיפים את מיץ הלימון. מתבלים במלח ובפלפל לבן. מערבבים עם הפטרוזיליה הקצוצה, ומגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.