חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט עלי סלרי ומיץ לימון

3 עלי סלרי פנימיים, בהירים

½ כוס שבבי גבינת פרמזן אמיתית

5 נתחי פילה אנשובי פרוסים דק

לרוטב:

1 כפית שמן זית

1 כפית שמיר קצוץ

1 שן שם כתושה

מיץ מלימון עסיסי אחד

2 כפות מים

מעט פלפל שחור גרוס

¼ כפית מלח גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

מניחים בקערה את העלים הבהירים של הסלרי (בלי העלים החיצוניים ובלי הגבעולים). מעבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על עלי הסלרי ומערבבים היטב. מפזרים שבבי פרמזן ופרוסות אנשובי.

אם אהבתם את סלט עלי סלרי ומיץ לימון, אני מאמין שסדנאות הבישול האלה עשויות לעניין אתכם...

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
ייקבי רמת הגולן
2014 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

840 טעמים: מיטב השפים מגיעים להעביר סדנאות עם ארז קומרובסקי במתת

החל מ5.1.14 ארז מארח מדי שבוע שף מוביל אחר לסדנה חד פעמית. בין האורחים: דיוויד פרנקל ממסעדת פרונטו, יובל בן נריה מטאיזו, עומר מילר מהשולחן וחדר האוכל ומתן אברהמס מהאדסון 

שבעה שפים צעירים ומבריקים נבחרו לחגוג עם ארז בסידרת סדנאות לפתיחת השנה. כל שף יבשל, לבד או עם ארז, מנות נבחרות בארוע חד פעמי בעליל. כל הסדנאות יתקיימו בביתו של ארז במתת.

מספר המקומות מוגבל - מהרו להירשם במשרד 03-9772929 או באתר:

לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן