חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט עלי סלרי ומיץ לימון

3 עלי סלרי פנימיים, בהירים

½ כוס שבבי גבינת פרמזן אמיתית

5 נתחי פילה אנשובי פרוסים דק

לרוטב:

1 כפית שמן זית

1 כפית שמיר קצוץ

1 שן שם כתושה

מיץ מלימון עסיסי אחד

2 כפות מים

מעט פלפל שחור גרוס

¼ כפית מלח גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

מניחים בקערה את העלים הבהירים של הסלרי (בלי העלים החיצוניים ובלי הגבעולים). מעבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על עלי הסלרי ומערבבים היטב. מפזרים שבבי פרמזן ופרוסות אנשובי.

אם אהבתם את סלט עלי סלרי ומיץ לימון, אני מאמין שסדנאות הבישול האלה עשויות לעניין אתכם...

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
ייקבי רמת הגולן
2014 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

בואו לגלות את הסודות האמיתיים של השף בסדנה מיוחדת לפודיז עם השף ארז קומרובסקי...

סדנת שף - אפייה, בשרים, דגים וירקות - ארז

ביום חמישי (23.10.14) בשעה 10:30

אם אתם מחפשים ובשלים להפתעות קולינריות ורוצים לקבל טיפים סודיים מאחורי המחבתות והסירים - זוהי הסדנא בשבילכם.

לפרטים נוספים