חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט עלי סלרי ומיץ לימון

3 עלי סלרי פנימיים, בהירים

½ כוס שבבי גבינת פרמזן אמיתית

5 נתחי פילה אנשובי פרוסים דק

לרוטב:

1 כפית שמן זית

1 כפית שמיר קצוץ

1 שן שם כתושה

מיץ מלימון עסיסי אחד

2 כפות מים

מעט פלפל שחור גרוס

¼ כפית מלח גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

מניחים בקערה את העלים הבהירים של הסלרי (בלי העלים החיצוניים ובלי הגבעולים). מעבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על עלי הסלרי ומערבבים היטב. מפזרים שבבי פרמזן ופרוסות אנשובי.

אם אהבתם את סלט עלי סלרי ומיץ לימון, אני מאמין שסדנאות הבישול האלה עשויות לעניין אתכם...

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
ייקבי רמת הגולן
2016 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

פותחים את הקיץ כמו שצריך
בסדנת שף משודרגת

 חוגגים סדנת שף חד פעמית בה יבשל ארז יחד עם השפית מאיה דרין שלל מטעמים אהובים מסביב לעולם בטעמים מפתיעים שתרוצו לשחזר בבית 

מאיה דרין, שפית וכותבת טור האוכל הפופולרי בעיתון "ישראל היום", מצטרפת לארז לחווית בישול גלילי יוצאת דופן, ואתם מוזמנים לבוא ולקחת חלק בחוויה בבוסתן היפהייפה של ארז במתת. 

מספר המקומות מוגבל - מהרו להירשם במשרד בטלפון 03-9772929 או באתר:

לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן