חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט עלי סלרי ומיץ לימון

3 עלי סלרי פנימיים, בהירים

½ כוס שבבי גבינת פרמזן אמיתית

5 נתחי פילה אנשובי פרוסים דק

לרוטב:

1 כפית שמן זית

1 כפית שמיר קצוץ

1 שן שם כתושה

מיץ מלימון עסיסי אחד

2 כפות מים

מעט פלפל שחור גרוס

¼ כפית מלח גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

מניחים בקערה את העלים הבהירים של הסלרי (בלי העלים החיצוניים ובלי הגבעולים). מעבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על עלי הסלרי ומערבבים היטב. מפזרים שבבי פרמזן ופרוסות אנשובי.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2016 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017