חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אספרגוס מאודה במיסו לבן

2 אגודות אספרגוס עבים

לרוטב:

3 כפות מיסו לבן

2 חלמונים טריים

1 כפית חרדל

3 כפות מיץ לימון סחוט טרי

1 כוס שמן אורז לא מזוקק (ניתן להשיג בכל חנות טבע)

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

מתכון מאת:

1. מאדים את האספרגוס במים רותחים מומלחים קלות במשך 2-3 דקות. מוציאים מיד.

2. מכינים את הרוטב: מערבבים את המיסו הלבן, מיץ הלימון, החלמונים ואת החרדל בעזרת מטרפה ידנית. מזליפים את שמן האורז לאט-לאט לתוך הבלילה, ויוצרים אמולסיה (תחליב) עם השמן. מתבלים בפלפל לבן ובמלח לפי הטעם.

3. מניחים 4-5 אספרגוסים בצלחות אישיות ומזליפים כף נדיבה מהרוטב שהכנתם מעל כל צלחת. מגישים מיד.

4. טעמו של האספרגוס משתדך נהדר למיסו ולחרדל. מנה ראשונה כיפית!

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.