חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט סברס וחזה עוף פיקנטי

2 חזות עוף שלמים מנוקים ומופרדים

2 כפות צ'יפוטלה (פלפל חלפיניו מעושן שניתן להשיג בכל מעדנייה איכותית)

מיץ מ-1.5-2 לימונים

2 כוסות עלי כוסברה מופרדים

8 סברסים בשלים קלופים וחתוכים לפרוסות עבות

4-5 3 כפות שמן זית

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / עופות

חותכים את החזה לקוביות, משרים אותן בצ'יפוטלה וב-3 כפות שמן זית, ומשהים למשך כחצי שעה.

בינתיים מחממים מחבת ברזל עד שהיא מתלהטת. צורבים במחבת את קוביות חזה העוף במשך כמה דקות, מכל הצדדים, עד שישחימו. נזהרים לא לייבש אותן.

סוחטים את מיץ הלימון על העוף, ומכבים את הלהבה.

בוזקים מלח ים גס לפי הטעם ומעבירים את קוביות החזה לקערה. משהים דקות אחדות כדי שיתקררו מעט.

מערבבים עם הסברסים ועם עלי הכוסברה. טועמים ומתקנים מלח אם צריך. מטפטפים מלמעלה עוד שמן זית, ומגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.