חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ציר עצמות

אל תתעצלו, זה ממש קלי-קלות.

2-3 קילוגרמים עצמות מח

8 גזרים קלופים וחצויים

6 בצלים קלופים וחצויים

3 כרישות (עם החלק הירוק) נקיות וחתוכות לרבעים

1 אגס קלוף, חצוי ומגולען

חצי שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות גדולות

1 שורש פטרוזיליה קלוף וחצוי

חצי כוס שמן זית עדין

1 ענף תימין

2-3 גבעולי פטרוזיליה

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

בתנור מחומם מראש ל-250 מעלות צלסיוס צולים את העצמות על נייר אפייה במשך כ-20 דקות או עד שהן משחימות קלות.

בינתיים צולים את הירקות בסיר ענקי עם שמן זית, עד שהם מזהיבים, תוך כדי ערבוב בכף עץ. כשהירקות מוכנים, מוסיפים לסיר את העצמות הצלויות. מציפים במים.

מוסיפים את התימין ואת הפטרוזיליה ומבשלים עד רתיחה עדינה.

מסירים את הקצף שצף למעלה וממשיכים בבישול כ-8-10 שעות, או עד שהציר מצטמצם כמו שצריך. אפשר לבשל גם 24 שעות! מסננים היטב, ושומרים כמה שצריך לביף בורגיניון, ואת כל השאר אפשר להקפיא.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.