חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג ים במיסו לבן ובזרעי שומר

1 קילוגרם פילה דג ים (לוקוס, אינטיאס, מוסר) חתוך למנות במשקל 150 גרם נטו

2-3 כפות מיסו לבן

שלושה רבעים כוס יין קינוח לבן ואיכותי מאוד

1 כף זרעי שומר

3 כפות שמן זית עדין

1 כפית גדושה גרגירי פלפל לבן

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: דגים

משרים את פילה הדג במיסו הלבן, בשמן הזית העדין וביין הקינוח.

מוסיפים למשרה את זרעי השומר ואת גרגירי הפלפל הלבן שכתשתם בעלי ומכתש.

משהים במקרר למשך שעות אחדות מכוסה בניילון.

מחממים גריל פחמים, או מחבת ברזל עד שהיא מתלהטת. צולים את פילה הדג כשהעור כלפי מקור החום (הגריל או המחבת) במשך כמה דקות והופכים לצד השני.

ממליחים קלות במלח ים גס לפי הטעם, וממשיכים בצלייה עוד 2-3 דקות תוך כדי שמברישים במשרה שבו הושרה הדג.

מגישים מיד עם איזשהו סלט טוב.

אם אהבתם את דג ים במיסו לבן ובזרעי שומר, אני מאמין שסדנאות הבישול האלה עשויות לעניין אתכם...

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
ייקבי רמת הגולן
2016 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

מקומות אחרונים לסדנאות המבוקשות והאהובות לפני היציאה לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! לרגל החופשה והביקוש, הוספנו תאריכים לחודש יולי. הקדימו להירשם ולהבטיח את מקומכם

כל הסדנאות האהובות בחודש אחד של חגיגות בבוסתן של ארז קומרובסקי. החמניות צהובות וגדולות, התירס מתוק, היין הלבן והעארק כבר מצטננים במקרר - הזדמנות אחרונה לחגיגה אמיתית של אוכל טוב, חברה משובחת ואוויר גלילי משכר, רגע לפני שבית הספר יוצא לשנת שבתון, החל מהאחד באוגוסט.

אל דאגה, ארז ינצל את החופשה כדי לייצר מתכונים וטעמים חדשים שישולבו בסדנאות הבאות בקיץ 2017.

מספר המקומות מוגבל - מהרו להירשם במשרד בטלפון 03-9772929 או באתר:

לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן