חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג ים במיסו לבן ובזרעי שומר

1 קילוגרם פילה דג ים (לוקוס, אינטיאס, מוסר) חתוך למנות במשקל 150 גרם נטו

2-3 כפות מיסו לבן

שלושה רבעים כוס יין קינוח לבן ואיכותי מאוד

1 כף זרעי שומר

3 כפות שמן זית עדין

1 כפית גדושה גרגירי פלפל לבן

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: דגים

משרים את פילה הדג במיסו הלבן, בשמן הזית העדין וביין הקינוח.

מוסיפים למשרה את זרעי השומר ואת גרגירי הפלפל הלבן שכתשתם בעלי ומכתש.

משהים במקרר למשך שעות אחדות מכוסה בניילון.

מחממים גריל פחמים, או מחבת ברזל עד שהיא מתלהטת. צולים את פילה הדג כשהעור כלפי מקור החום (הגריל או המחבת) במשך כמה דקות והופכים לצד השני.

ממליחים קלות במלח ים גס לפי הטעם, וממשיכים בצלייה עוד 2-3 דקות תוך כדי שמברישים במשרה שבו הושרה הדג.

מגישים מיד עם איזשהו סלט טוב.

אם אהבתם את דג ים במיסו לבן ובזרעי שומר, אני מאמין שסדנאות הבישול האלה עשויות לעניין אתכם...

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
ייקבי רמת הגולן
2014 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

840 טעמים: מיטב השפים מגיעים להעביר סדנאות עם ארז קומרובסקי במתת

החל מ5.1.14 ארז מארח מדי שבוע שף מוביל אחר לסדנה חד פעמית. בין האורחים: דיוויד פרנקל ממסעדת פרונטו, יובל בן נריה מטאיזו, עומר מילר מהשולחן וחדר האוכל ומתן אברהמס מהאדסון 

שבעה שפים צעירים ומבריקים נבחרו לחגוג עם ארז בסידרת סדנאות לפתיחת השנה. כל שף יבשל, לבד או עם ארז, מנות נבחרות בארוע חד פעמי בעליל. כל הסדנאות יתקיימו בביתו של ארז במתת.

מספר המקומות מוגבל - מהרו להירשם במשרד 03-9772929 או באתר:

לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן