חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג ים במיסו לבן ובזרעי שומר

1 קילוגרם פילה דג ים (לוקוס, אינטיאס, מוסר) חתוך למנות במשקל 150 גרם נטו

2-3 כפות מיסו לבן

שלושה רבעים כוס יין קינוח לבן ואיכותי מאוד

1 כף זרעי שומר

3 כפות שמן זית עדין

1 כפית גדושה גרגירי פלפל לבן

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: דגים

משרים את פילה הדג במיסו הלבן, בשמן הזית העדין וביין הקינוח.

מוסיפים למשרה את זרעי השומר ואת גרגירי הפלפל הלבן שכתשתם בעלי ומכתש.

משהים במקרר למשך שעות אחדות מכוסה בניילון.

מחממים גריל פחמים, או מחבת ברזל עד שהיא מתלהטת. צולים את פילה הדג כשהעור כלפי מקור החום (הגריל או המחבת) במשך כמה דקות והופכים לצד השני.

ממליחים קלות במלח ים גס לפי הטעם, וממשיכים בצלייה עוד 2-3 דקות תוך כדי שמברישים במשרה שבו הושרה הדג.

מגישים מיד עם איזשהו סלט טוב.

אם אהבתם את דג ים במיסו לבן ובזרעי שומר, אני מאמין שסדנאות הבישול האלה עשויות לעניין אתכם...

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
ייקבי רמת הגולן
2016 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

פותחים את הקיץ כמו שצריך
בסדנת שף משודרגת

 חוגגים סדנת שף חד פעמית בה יבשל ארז יחד עם רותם ליברזון, מחברת הספר  המצליח "מטבח האישי" שלל מטעמים 

רותם ליברזון, שפית וכותבת בלוג האוכל הפופולרי "טיפול בבישול", מצטרפת לארז לחווית בישול גלילי יוצאת דופן, ואתם מוזמנים לבוא ולקחת חלק בחוויה בבוסתן היפהייפה של ארז במתת. 

מספר המקומות מוגבל - מהרו להירשם במשרד בטלפון 03-9772929 או באתר:

לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן