חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג ים במיסו לבן ובזרעי שומר

1 קילוגרם פילה דג ים (לוקוס, אינטיאס, מוסר) חתוך למנות במשקל 150 גרם נטו

2-3 כפות מיסו לבן

שלושה רבעים כוס יין קינוח לבן ואיכותי מאוד

1 כף זרעי שומר

3 כפות שמן זית עדין

1 כפית גדושה גרגירי פלפל לבן

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: דגים

משרים את פילה הדג במיסו הלבן, בשמן הזית העדין וביין הקינוח.

מוסיפים למשרה את זרעי השומר ואת גרגירי הפלפל הלבן שכתשתם בעלי ומכתש.

משהים במקרר למשך שעות אחדות מכוסה בניילון.

מחממים גריל פחמים, או מחבת ברזל עד שהיא מתלהטת. צולים את פילה הדג כשהעור כלפי מקור החום (הגריל או המחבת) במשך כמה דקות והופכים לצד השני.

ממליחים קלות במלח ים גס לפי הטעם, וממשיכים בצלייה עוד 2-3 דקות תוך כדי שמברישים במשרה שבו הושרה הדג.

מגישים מיד עם איזשהו סלט טוב.

אם אהבתם את דג ים במיסו לבן ובזרעי שומר, אני מאמין שסדנאות הבישול האלה עשויות לעניין אתכם...

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
ייקבי רמת הגולן
2016 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

פותחים את הקיץ כמו שצריך
בסדנת שף משודרגת

 נותרו מקומות אחרונים לסדנת שף חד פעמית בה יבשל ארז שלל מטעמים יחד עם הבשלנית ומנחת הטלוויזיה הילה אלפרט

כי הכי כיף לבלות עם חברים! השפית ועיתונאית האוכל הפופולרית, מצטרפת לארז לחווית בישול גלילי, בה כל אחד מהם יבשל בנפרד וגם יחד ויחלוק את סודותיו והמתכונים הכי טובים שלו. גם אתם מוזמנים להצטרף ליום בלתי נשכח עם שני חברים שאוהבים ליצר יחד מנות בלתי נשכחות. 

מספר המקומות מוגבל - מהרו להירשם במשרד בטלפון 03-9772929 או באתר:

לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן