גונדי אסלי מחומוס מושרה וטחון
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גונדי אסלי מחומוס מושרה וטחון

את האמת להגיד - זה באמת יוצא יותר טוב עם חומוס מושרה וטחון ושווה את המאמץ. אני טחנתי במטחנת הבשר הידנית הישנה של אמא שלי. הסתבכתי טיפ טיפונת, ואז המשכתי לטחון במולינקס, מה שיצא לא פחות טוב.

 

המרכיבים:

לגונדי:

1 כוס חומוס מושרה במים ל-12 שעות לפחות

1 כוס בצל טחון

400 גרם פרגית טחונה

2 כפות שמן

1 שורש כורכום, מגורד דק

מלח

פלפל לבן גרוס טרי

4 תרמילי הל כתושים

למרק:

2 ליטר ציר עוף, עמוק ומסונן

כורכום טרי מגורד

מלח ופלפל לבן גרוס טרי

4 כוסות קייל טרי, קצוץ דק (אם אין קייל - תשכחו ממנו)

 

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

אופן הכנה:

1. טוחנים את החומוס במטחנת בשר, מערבבים עם הבצל הטחון ושאר מרכיבי הקציצות ומניחים לחצי שעה במקרר.

2. יוצרים מתערובת הבשר קציצות בגודל פינג פונג בידיים רטובות.

3. מתבלים את מרק העוף במלח, פלפל וכורכום. מכניסים פנימה את הקציצות ומבשלים כחצי שעה.

4. מוסיפים את הקייל ומבשלים 10-15 דקות נוספות. מגישים לצד אורז לבן.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.