גונדי טלה
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גונדי טלה

טעים שזה למות!

 

המרכיבים:

לגונדי:

1 כוס חומוס מושרה וטחון

1 כוס בצל טחון

1.5 כוסות טלה טחון (צוואר)

1 כף כורכום טרי טחון

תערובת של 4 תרמילי הל, קורט קינמון, מלח ים גס ופלפל שחור, כתושים במכתש ועלי

למרק:

2 ליטר ציר טלה (ואם לא בא לכם להכין – אפשר גם ציר עוף)

כורכום מגורד טרי או מעט כורכום כתוש

½ שומר, חתוך לקוביות גדולות

3 גבעולי סלרי אמריקאי, חתוך למקטעים של 2 ס"מ

1 אגודת מנגולד אדום או עלי סלק

מלח ופלפל שחור

 

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

אופן הכנה:

1. מכינים את הגונדי: מערבבים את כל המרכיבים ומניחים במקרר לחצי שעה.

2. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדור פינג פונג.

3. מכינים את המרק: מתבלים את ציר הטלה בכורכום, מלח, פלפל שחור, שומר וסלרי. מניחים את הכדורים במרק ומבשלים כ-10 דקות.

4. מוסיפים את עלי המנגולד האדום וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 15 דקות. מגישים לצד אורז לבן

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.