גונדי דג
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גונדי דג

 

אם אתם מאלו שאוהבים את הים. אל תחששו להכין גונדי שרימפס.


המרכיבים:

לגונדי:

פילטים טחונים מדג ים אחד - פלמידה לבנה תהיה מושלמת!

1 כוס חומוס מושרה טחון

1 כוס בצל ירוק טחון

כורכום טרי, מגורד דק

1 פלפל אדום חריף, מגולען וקצוץ דק

מלח

5 ס"מ (2 כפות) שורש ג'ינג'ר קלוף, מגורד וסחוט

למרק:

2 ליטר ציר דגים מעצמות הדד (בקשו מהמוכר לתת לכם את העצמות שנותרו לאחר הפילוט) או ציר עוף

1 כוס עלי שומר - מהעלים הפנימיים של השומר

מלח

פלפל חריף

2 כוכבי אניס

מיץ מלימון אחד

מתכון מאת:
מתוך: דגים / מרקים

אופן הכנה:

1. מערבבים את תערובת הגונדי ומניחים במקרר ל-10 דקות.

2. מכינים את המרק:מתבלים את ציר העוף/דגים בעלי שומר, כורכום, אניס, מלח ופלפל חריף.

3. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדור פינג פונג ומכניסים אותם למרק.

4. מבשלים במשך 10-15 דקות ומוסיפים את מיץ הלימון. מגישים לצד אורז לבן.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.