סלט שומר, פאקוס ולבבות עוף בגריל
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט שומר, פאקוס ולבבות עוף בגריל

פאקוסים הם מלפפונים ארמנים, קטנים וקשוחים - אם לא הצלחתם למצוא פאקוסים החליפו למלפפונים בלאדי קטנים

:

½ ק"ג לבבות עוף מנוקים ומשופדים

3-4 שומרים מנוקים מהגלדים החיצוניים

4-6 פאקוסים צערים

1 אגודת עלי פטרוזיליה מופרדים מהגבעולים

מיץ מ-2 לימונים

מלח ים גס

פלפל ירוק חריף מגולען קצוץ דק

לתערובת תיבול הלבבות:

1 כפית זרעוני כוסברה

1 כפית גרגרי פלפל שחור

½ כפית זרעוני כמון

שמן זית בנדיבות

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / בשרים

הכנה:

1. כותשים את תערובת התבלינים ומתבלים את לבבות העוף. מערבבים עם שמן הזית.

2. פורסים את הפאקוס דק.

3. חותכים את השומרים לחצי לאורכם ופורסים לפרוסות דקות. משרים במי קרח כשעה.

4. צולים את הלבבות על גריל גחלים חם. נזהרים לא ליבש אותם.

5. מערבבים את פרוסות הפאקוס עם פרוסות השומר שסיננתם ממי הקרח. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה, מיץ הלימון, המלח והפלפל החריף הקצוץ. מתבלים במעט שמן זית.

מוסיפים את הלבבות הצלויים ומגישים מייד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.