שייטל עם אננס צלויים בגריל
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שייטל עם אננס צלויים בגריל

½ 1 קילו שייטל מיושן 2-3 שבועות

1 כפית פלפל לבן כתוש

1 כפית פלפל אדום גרגרים

½ כוס בצל ירוק קצוץ דק

¼ כוס שמן זית עדין

3 אננסים בשלים וחתוכים ל-¼ או ל-⅛ (תלויי בגודלם)

100גרם חמאה מזוקקת (גהי/ סמנה)

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

1. חותכים את השייטל לאורכו לרצועות (בדיוק כמו שעושים לפילה טונה בדרך לעשות טטאקי טונה צרובה).

כותשים יחד את גרגירי הפלפל עם הבצל הירוק והשמן ומורחים על רצועות השייטל.

2. מעלים את רצועות האננס על הגריל. מורחים בחמאה מזוקקת שהכנתם ובוזקים עליהם מעט מלח ים גס.

3. מעלים את רצועות השייטל שתבלתם על הגחלים וצולים 2-3 דקות מכל צד.

מורידים מהגריל ופורסים לפרוסות דקות. מגישים עם האננסים הצלויים. גן עדן ממש!

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.