מנדלברויט צנובר וגבינת פרמיג
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מנדלברויט צנובר וגבינת פרמיג'אנו (פרמזן)

3 כוסות קמח רב תכליתי

1 כף שטוחה אבקת אפייה

1 כוס צנוברים

½ כף שטוחה מלח גס

8 עלי מרווה, קצוצים דק

1 כפית פלפל לבן, גרוס גס

100 גרם גבינת פרמזן, מגוררת דק

3 ביצים

½ כוס שמן זית עדין

מתכון מאת:

מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, מלח ופלפל. מוסיפים את הפרמיג'אנו, עלי המרווה והצנוברים ומערבבים. מוסיפים את הביצים והשמן, ולשים רק עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי – אתם יכולים להוסיף עוד חלמון ביצה. יוצרים 2 נקניקים ארוכים, ומניחים על נייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך כ-20 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט. פורסים את הנקניקים לפרוסות אלכסוניות בעובי של כ-1 ס"מ, ומניחים את הצד החתוך על נייר האפייה. מחזירים לתנור ואופים בטמפרטורה של 150 מעלות על טורבו במשך כ-15 דקות נוספות, או עד שהעוגיות יבשות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.