סדנת מאפי שמרים מלוחים ומתוקים

סדנת מאפי שמרים מלוחים ומתוקים

סדנת מאפי שמרים מלוחים ומתוקים

סדנאות הבישול והאפייה מתחילות במפגש על המרפסת מול הנוף הגלילי. מהטאבון הגדול יוצאים מאפים ריחניים וירקות העונה, צרורות של עשבי תבלין מגיעים הישר מהגינה האורגנית, ועל המרפסת כבר מחכה למשתתפים ארוחת בוקר קלה: לחם כפרי, סלטים מירקות העונה, אנטיפסטי ועוד מטעמים שרק לפני שעה קלה היו על העץ או על השיח. ארז מוזג יין מבעבע, וכבר מתחילים להרגיש בבית.

בסדנה הפרונטלית ילמד ארז לאפות שפע של מאפי שמרי מלוחים ומתוקים, כולם צמחונים: בריוש מלוח ממולא בפטריות פורטבלו או אמפנדה גליסיאנה במילוי פלפלים אדומים. עוגת שמרים עם גבינה או מאפה פרג לימוני. המשתתפים ילמדו לעבוד גם עם מחמצת מהירה (פוליש) כדי לייצר לחם טעים ללא צורך בשאור. ארז ילמד איך לעבוד גם עם לחם שהתייבש ולהכין ממנו מרק פאפא אל פומודורו (אם יהיו עגבניות בשלות רציניות באותו יום בבוסתן), או סלט פאטוש/ פאנצ'נלה.

מכל מנה שלומדים להכין, טועמים ברוחב לב והמגוון מסחרר. חגיגה אדירה של מאפים, תענוג לכל חובב פחמימות. 

משך הסדנא: 4 שעות
מקום מפגש: מתת

תגובות אורחים

3.

"התחכמתי ונתתי לבעלי מתנת יום הולדת : מאפי שמרים עם ארז קומרובסקי...זה שאני נהניתי מכל רגע זה ברור אבל זה שהוא נהנה כל כך זה סימן שהסדנה היתה נהדרת. מההתחלה ועד שצריך היה ללכת וממש לא התחשק. הבית, הגינה, האוכל, האורחים, החברה הנחמדים שעוזרים בתזמון מושלם והכי חשוב ארז עם חוש הומור ומתכונים שאין כמוהם. מחפשת תירוץ לפעם הבאה. שרה"

— שרה, מכבים | 09.07.14 12:44
2.

""אין אהבה רצינית יותר מאהבת המזון" (ברנרד שו). הסדנה נפלאה בטעם ובאירוח ומאשרת כמה זה נכון"

— אלון, רשפון | 09.07.14 09:23
1.

"הגענו 3 אנשים לסדנה כחלק ממנת יום הולדת. היה פשוט נפלא, האירוח של ארז וקבלת הפנים, ארוחת הבוקר הנהדרת, הבית והנוף היפה מהמרפסת. למדנו המון, ארז לא ממהר ומסביר לאט כל דבר כך שיכולנו באמת להקשיב ולרשום לנו את הנקודות החשובות. מקווה לשוב לסדנה אחרת בעתיד. תודה!"

— אתגר, טבריה | 08.07.14 15:33
2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.