סדנת שף משודרגת

סדנת שף משודרגת

סדנת שף משודרגת

לחובבי אוכל אמיתיים שרוצים ללמוד ולאכול טוב באמת. בשר, דגים, פירום ים, ירקות ומאפים יככבו בסדנה זו בשלל דרכי הכנה 

סדנת השף המוצלחת שלנו מקבלת חיזוק חד פעמי גם עם טיפים לשדרוג הברביקיו הביתי. ההזדמנות שלכם לגלות את הסודות המקצועיים מאחורי הסירים, ולשמוע טיפים ששפים שומרים בדרך כלל רק לעצמם. במסגרת הסדנה לומדים איך לבנות ארוחה מדהימה עם בשרים, דגים, פירות ים, ירקות, גבינות, שמני זית, תבלינים ועוד חומרי גלם משובחים.

מתחילים את היום על מרפסת ביתו של ארז במתת, מול הנוף המרהיב של הרי הגליל העליון. שם מחכה לאורחים ארוחת בוקר קלה: לחם כפרי עשיר וסלטים מירקות העונה. ארז מוזג יין וכבר מתחילים להרגיש בבית.מהמרפסת יוצאים לסיור בבוסתן האורגני, הצמוד לבית. מטיילים בין ערוגות גן הירק, ממששים, מריחים וטועמים את עשבי התבלין ומעוררים את התאבון לקראת העתיד לבוא.בסיום הסיור נכנסים לחדר הסדנאות, שם מעביר ארז סדנה פרונטלית. ארז מבשל ומדגים מנה אחרי מנה – את המנות הוא בוחר לפי מצב הרוח, העונה, ומה שמצא באותו יום בשוק או בגינה. לרוב ארז יתחיל בדגים נאים, למשל טרטר פרידה ואבוקדו, ימשיך לדגים עטופים בעלי בננה, ויתקדם לסרטנים בתמרהינדי ועלי בזיליקום עם ברוקולי מהבוסתן. בהמשך ארז מכין חזה עוף במיסו לבן עם עלי תרד תורכי וציר עוף, צורב שקדי עגל בכוכבי אניס, משפד אותם על ענפי אלון ומגיש יחד עם טאבולה עדשים שחורות, מבשל שומר בזעפרן וחמאה מזוקקת, ממלא טלה בפריקי ובפיסטוקים, וגם משתעשע עם צלעות טלה. בנוסף, ארז ידגים מנה אחת או שתיים בשיטת הכנה על גריל וגחלים.

 

במהלך הסדנה יעברו המשתתפים למרפסת ביתו של ארז, אל מול נוף הרי הגליל העליון, שם יקבלו כלים למיצוי האיכויות האפשריות בבישול על הגריל, תוך שימוש בחומרי גלם מגוונים ומרתקים. נלמד את כל הטריקים הקטנים של השפים שיאפשרו לנו לעבוד על הברביקיו ולעשות חיים.

בסוף כל הדגמה טועמים את המנה שזה עתה הוכנה, ומלווים את האכילה ביינות מתאימים מיקב רמת הגולן, שנמזגים לגביעים ללא הפסקה.

בסיום ההדגמות והארוחה יוצאים המשתתפים אל הפרגולה שבבוסתן, שם יוכלו ליהנות משתייה חמה וקינוח מתוק - קראמבל פירות העונה, עוגת שמרים עם מרציפן או כנאפה נהדרת תוצרת בית.

משך הסדנא: 4 שעות
מקום מפגש: מתת

תגובות אורחים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.