חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק חרירה בלחם דורום

1 ק"ג בשר טלה חתתוך לקוביות קטנות

4 עצמות מח צלויות בתנור

100 גרם עדשים חומות

100 גרם חומוס

100 גרם שעועית לבנה

2 כוסות עגבניות מגורדות

½ כוס קמח

½ כוס מיץ לימון טרי

4-5 ליטר מים

1 כוס איטריות אורז דקות

2 ראשי סלרי מקולף וקצוץ

1 צרור סלרי, גבעולים קצוצים

1 חבילה פטרוזילה קצוצה

1 חבילה כוסברה קצוצה

½ חבילה נענע קצוצה

½ חבילת שמיר קצוץ

2 בצלים לבנים קצוצים

½ 1 כפיות פלפל שחור גרוס

½ כפית כורכום

מלח

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

משרים את החומוס והשעועית למשך לילה. לאחר ההשריה קולפים את החומוס.

בסיר גדול מכניסים את קוביות הבשר והעצמות הצלויות ומטגנים דקה-שתיים עם כף שמן זית. מוסיפים את הבצל והסלרי ומאדים מספר דקות. מוסיפים את העגבניות, החומוס המקולף, השעועית, העדשים והמים ומבשלים כשעתיים. 

מדללים את הקמח בכוס מים ומוסיפים למרק תוך כדי ערבוב כדי שהקמח לא ידבק.מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, הכורכום, הפטרוזיליה, הנענע, השמיר והכוסברה ומבשלים לעוד 30 דקות. מוסיפים את אטריות האורז ומיץ הלימון ומבשלים 10 דקות נוספות.

אופן ההגשה: מרוקנים לחם דורום מתוכנו, יוצקים לתוכו מרק ומגישים בתוך הלחם.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.