חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שרימפס בעגבניות ויוגורט

½ ק"ג שרימפס קלופים ומנוקים

6 עגבניות-תמר בשלות ומגוררות בפומפייה

250 גרם יוגורט עזים או כבשים

פלפל שחור טחון דק

מלח-ים גס

2 כפות מיורן טרי קצוץ דק

3 שיני-שום ירוק פרוסות דק-דק

4-5 כפות שמן זית

מתכון מאת:

במחבת גדולה מחממים את שמן-הזית. מוסיפים את השום הפרוס, ואחרי כמה שניות גם את העגבניות המגוררות. מוסיפים את השרימפס. מתבלים במלח, בפלפל, בעלי המיורן הקצוצים. מקפיצים עוד שתיים-שלוש דקות, עד שהשרימפס ייעשו. מסירים מהאש, ומוסיפים את היוגורט. מערבבים קלות. מחזירים לאש, ובזהירות, כדי להביא לרתיחה כמובן, אך שהיוגורט לא יתפרק. מחממים עוד כדקה. מגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.