קבב ים סלק טרי ועדשים שחורות
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קבב ים סלק טרי ועדשים שחורות

לקבב:

½ ק"ג דג ים לבן (מוסר, בורי, אינטיאס) נקי מעור ועצמות

1 צ'ילי אדום קצוץ דק

5 שיני שום קצוצות

½ כוס עלי כוסברה קצוצים

2 כפות ג'ינג'ר מוחמץ קצוץ

½ כוס שמן זית

מלח ופלפל שחור טחון טרי

לסלט סלק:

100 גר' עדשים שחורות מבושלות עד לריכוך(כ-30 דקות)

2 סלק אדום קלוף

2 כפות בוטנים קלויים קצוצים

¼ כוס מיץ לימון

2 כפות רוטב דגים

¼ כוס מי סוכר

½ כוס עלי נענע קצוצים גס

מתכון מאת:
מתוך: דגים

קוצצים את בשר הדג בסכין כבדה וחדה ומתבלים בצ'ילי, שום, כוסברה, ג'ינג'ר, מלח ופלפל. יוצרים קציצות מוארכות. 

פורסים סלק לפרוסות דקות (רצוי במנדולינה), פורסים כל פרוסה למקלות דקיקים. מערבבים מיץ לימון, רוטב דגים ומי סוכר ומתבלים במלח ופלפל. בקערת ערבוב מניחים סלק, עדשים ונענע מצפים ברוטב ומשהים.

מחממים מחבת, יוצקים מחצית מכמות שמן הזית, צורבים את הקבב כ-דקה מכל צד. 

מעבירים את סלט הסלק לקערת הגשה, מפזרים את הקבב מעל. יוצקים את שארית שמן הזית.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.