חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קדירת שומר וזנב שור בעדשים שחורות

 2 ק"ג זנב שור פרוס

½2 כוסות עדשים שחורות

4-5 שומרים צעירים

10 בדלדלי טורפדו צעירים

1 ליטר ציר עצמות עגל

½ כף פלפל אורני

1 כף פלפל שחור

קורט קינמון

קורט מוסקט

¼ כף זרעוני כוזברה

שורש כורכום

½ כוס שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

משרים את העדשים במים כחצי שעה. כותשים את כל התבלינים במכתש. עוטפים את פרוסות הזנב בתערובת התבלינים וסוגרים במחבת עבה וגדולה.

חותכים את השומרים לרבעים לאורכם, מניחים את הזנב "הסגור" בקדירת חרס, מסדרים מסביבו את השומרים ומפזרים מעל העדשים.

מצפים בציר עצמות חם ומביאים לרתיחה. מקפחים את הקצף שנוצר ומכניסים לתנור מחומם מראש לטמפ' 160 מעלות כארבע שעות לערך או עד שהקדירה מוכנה.

מגישים את האורז מאודה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.