חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פיצת תרד וגבינה בולגרית

לבצק:

1 ק"ג קמח לפיצה או פוקאצ'ה של סוגת

650 גר' מים מינרלים

3 כוסות תרד טורקי קצוצות דק

כף מלח

25 גר' שמרים טריים

3 כפות שמן זית פישילין

לציפוי:

1 ק"ג תרד טורקי

5 שיני שום קצוצים דק

פלפל לבן גרוס טרי

מלח ים גס

250- 300 גר' גבינה בולגרית כבשים אמיתית

חופן עלי בזיליקום

שמן זית

מתכון מאת:

יום קודם לשים את הבצק כדי שהוא יתפח כהלכה. טוחנים בבלנדר את התרד עם המים. לשים במערבל בצק עד לקבלת בצק אחיד ולא רך מדיי. מניחים בקערה מכוסה בניילון לחצי שעה, בסיום מחלקים ל 8 כדורים.את הכדורים מניחים להתפחה במקרר על משטח מקומח בקמח ועטוף בניילון (לא נצמד) ל-24 שעות.

יום למחרת מוציאים להתפחה אחרונה. מחממים תנור אפייה לטמפ' מקסימאלית כשבתוכו יש אבן אפייה. שוטפים את התרד ומאדים בסיר עם חצי כוס מים עד שהעלים מתרככים. מסננים היטב וסוחטים מהעלים. קוצצים את התרד המאודה גס ומתבלים במלח, פלפל לבן ושום קצוץ. מוסיפים מעט שמן זית לתרד. פותחים את כדורי הבצק לפיצות דקיקות, מפזרים מעל את התרד ומפוררים גבינה בולגרית מלמעלה. אופים בתנור החם מאוד על אבן האפייה מס' דקות או עד שהבצק קריספי. מפזרים מס' עלי בזיליקום מעל.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.