חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט מלון, מלפפון ועלי נענע

1 מלון קטן כתום לא בשל מדי

2 כוסות עלי נענע צעירים מופרדים

5 מלפפונים צעירים וקטנטנים

חצי עד שלושת-רבעי כוס שקדים קלויים שבורים

⅓ כוס מים

לימון סחוט טרי

1 פלפל אדום חריף מגורען וקצוץ דק

2 שיני שום כתושות דק

⅓ כוס שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים ומגרענים את המלון וחותכים אותו לקוביות קטנות (חצי סנטימטר). חותכים את המלפפונים לקוביות קטנטנות כמו לסלט ערבי קצוץ דק.

מערבבים את קוביות המלפפון ואת קוביות המלון. מתבלים במיץ לימון, בשום כתוש, במלח ובפלפל חריף.

מוסיפים את עלי הנענע ומערבבים. בוזקים מלמעלה את השקדים הקלויים ומטפטפים את שמן הזית. מגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.