חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תפוחי אדמה גמדיים ועדשים שחורות

1 קילוגרם תפוחי אדמה מנוקים

2 כוסות עדשים שחורות שטופות במסננת

2 בצלים בינוניים קצוצים בינוני-גס

שלושה רבעים עד 1 ליטר ציר עוף ביתי מסונן וחם

1 כפית זירעוני כמון כתושים

חצי כפית פלפל שחור גרוס גס

חצי כוס שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

מחממים את שמן הזית בסיר שטוח. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב קלות.

מוסיפים את הפלפל השחור ואת הכמון שכתשתם, ומהר מאוד (כ-20 שניות), כדי שהכמון לא יישרף, אחר כך מוסיפים את העדשים.

מערבבים ומוסיפים את ציר העוף החם. מוסיפים את תפוחי אדמה הנקיים, ומבשלים כ-30 דקות על להבה קטנה.

מתבלים במלח לפי הטעם ומגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.