חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פיצת מצות עם פטריות ומוצרלה

1 מצה

1 כוס פטריות חתוכות

2 כפות בצל אדום קצוץ

1 כדור מוצרלה

40 גרם חמאה חתוכה

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור

מתכון מאת:

מחממים במחבת את השמן זית ומטגנים קלות את הבצל במשך 3-4 דקות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים כ- 3 דקות ממליחים ומפלפלים.

מורחים את החמאה הרכה על המצה ומפזרים מעל את הפטריות.

מפוררים את כדור המוצרלה מעל המצה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, אופים עד שהמוצרלה נמסה, מוציאים ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.