חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חרוסת עם אגסים צלויים

4  אגסים קלופים חתוכים ל 4 ונקיים מחרצנים

2 עלי מרווה

30 גרם חמאה

1 כף קלבדוס

20 גרם סוכר חום

ציפורן וקינמון לפי הטעם

300 גרם תמרים מגולענים

120 גרם אגוזי מלך קלויים

¼ כוס יין אדום

מתכון מאת:

ממיסים חמאה במחבת, כשהחמאה חמה, מוסיפים את האגסים ל-2 דקות, תוך כדי ניעור. 

מוסיפים מרווה וקלבדוס. לאחר מכן מוסיפים סוכר חום. את האגסים מקררים וקוצצים דק. במטחנת הבשר טוחנים את התמרים והאגוזים. 

מוסיפים את היין והאגסים הצלויים שקוצצו דק. 

מתבלים במעט ציפורן וקינמון וסוכר חום במידת הצורך.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.