בית הספר לבישול גלילי

פרוייקטים ושיתופי פעולה

YesChef

השפים הגדולים בעולם ומלמדים את אומנות הבישול הביתי. למדו את האוכל, הטכניקות והסודות שלהם בכל שיעור.
שף קומרובסקי מזקק מאות מסורות והשפעות אזוריות כשהוא לוקח אתכם למסע מהשוק לחווה, ממרכז העיר לאזור הכפרי, מהעבר להווה. היכנסו למטבח של ארז עצמו כדי ללמוד את הסודות שמאחורי המטבח הישראלי המודרני והמזרח-תיכוני המדהים שלו, החל מחומוס, מטבוחה וטחינה, ועד פיתה, חלה ופלאפל והמאכלים האהובים של ארז טלה ודגים.

CUBE KITCHENS

CUBE KITCHENS הינו מיזם קולינרי המביא את השפים המובילים והאהובים בישראל עד הבית.
השפים ארז קומרובסקי, יוסי שטרית, מאיר אדוני, ישראל אהרוני, עומר מילר ואחרים הם שותפים מלאים לדרך אשר יחד מייצרים חוויה קולינרית נגישה, אחרת ומרגשת.
"בלאדי שיק" של שף ארז קומרובסקי – תפריט הנאמן ככל האפשר למטבח הישראלי-ערבי-גלילי, לתנובת האדמה ולעונתיות.

סוגת

חברת סוגת ושף ארז קומרובסקי משתפים פעולה שנים רבות והוציאו סדרה של 10 סוגי קמח ייעודים ופונקציונאליים.
מדובר בתוצר של עבודת מחקר ופיתוח משותף של חברת סוגת, השף ארז קומרובסקי וטחנות קמח שטיבל למעלה משנה וחצי.
במסגרת שיתוף הפעולה, העניק קומרובסקי מהידע המקצועי שלו בתחום לפיתוח הקמחים והרכיב מתכון לכל קמח אשר מוטבע על האריזות השונות.

דנון - בית ספר למצוינות קולינרית

דנון הוא בית ספר לבישול, בית ספר לקונדיטוריה ולאפייה בנמל תל אביב. בית הספר נוסד בשנת 2015 במטרה להכשיר אנשי מקצוע למקצועות המטבח, הקונדיטוריה והאפייה ברוח המצוינות בסטנדרטים בינלאומיים מתקדמים, לעודד יצירה במטבח ולקדם מטבח מקומי מוקפד ומתחדש.
על הצוות המייסד נמנה גם שף ארז קומרובסקי מייסד מגמת האפייה אשר עומד בראש פרוייקט ייחודי מסוגו – קורס לחם עברי ראשון.

מלון מצפה הימים

מצפה הימים, מוקף בוסתנים פורחים, שדות תבלינים, משק חי, מחלבה וחווה אורגנית המספקת למסעדות המלון חלק גדול מחומרי הגלם על פי קונספט  Farm to table, המגיש לשולחן מוצרים טריים בעונתם.
שף ארז קומרובסקי ושף חנן עזרן מנצחים על ההיבט הקולינרי של המלון המציע טעמים וניחוחות אותנטיים מתנובת הגליל.

מסעדת גריל עץ, הצופה אל הנוף הגלילי עוצר הנשימה, מציגה תפריט גורמה, המקיים דיאלוג מתמיד עם עונות השנה המתחלפות. התפריט מציע בשר מובחר משופד על ענפי עצים הגדלים באזור (עצי זית, אלון, הדר ועוד). קונספט הענפים הייחודי, משלים לסועדים את חווית הגליל עם חומרי הגלם הטריים מהחווה והטבע בתוכו הם סועדים.

משחקי השף - "רשת 13"

תכנית ריאליטי בישול של ערוץ רשת 13. יחד עם השפים המובילים בישראל – אסף גרניט, מושיק רוט, ויוסי שטרית, ארז קומרובסקי משמש כשופט ומנטור של המתמודדים בתוכנית.