fbpx

בית הספר לבישול גלילי

מלון מצפה הימים

מצפה הימים, מוקף בוסתנים פורחים, שדות תבלינים, משק חי, מחלבה וחווה אורגנית המספקת למסעדות המלון חלק גדול מחומרי הגלם על פי קונספט  Farm to table, המגיש לשולחן מוצרים טריים בעונתם.
שף ארז קומרובסקי ושף חנן עזרן מנצחים על ההיבט הקולינרי של המלון המציע טעמים וניחוחות אותנטיים מתנובת הגליל.

מסעדת גריל עץ, הצופה אל הנוף הגלילי עוצר הנשימה, מציגה תפריט גורמה, המקיים דיאלוג מתמיד עם עונות השנה המתחלפות. התפריט מציע בשר מובחר משופד על ענפי עצים הגדלים באזור (עצי זית, אלון, הדר ועוד). קונספט הענפים הייחודי, משלים לסועדים את חווית הגליל עם חומרי הגלם הטריים מהחווה והטבע בתוכו הם סועדים.