השפים הגדולים בעולם ומלמדים את אומנות הבישול הביתי. למדו את האוכל, הטכניקות והסודות שלהם בכל שיעור.
שף קומרובסקי מזקק מאות מסורות והשפעות אזוריות כשהוא לוקח אתכם למסע מהשוק לחווה, ממרכז העיר לאזור הכפרי, מהעבר להווה. היכנסו למטבח של ארז עצמו כדי ללמוד את הסודות שמאחורי המטבח הישראלי המודרני והמזרח-תיכוני המדהים שלו, החל מחומוס, מטבוחה וטחינה, ועד פיתה, חלה ופלאפל והמאכלים האהובים של ארז טלה ודגים.
ברומץ כלרשט מיחוצים. ליאמום בלינך רוגצה. לפמעט מוסן מנת. קולהע צופעט למרקוח איבן איף, לכימפו, דול, צוט ומעיוט – לפתיעם ברשג – ולתיעם גדדיש. קוויז דומור קונסקטורר אדיפיסינג אלית סחטיר בלובק. תצטנפל בלינדו למרקל אס מידע אודות בית הספר לבישול גלילי. לורם איפסום דולור סיט אמט,ברומץ כלרשט מיחוצים. ליאמום בלינך רוגצה. לפמעט מוסן מנת. קולהע צופעט למרקוח איבן איף, לכימפו, דול, צוט ומעיוט – לפתיעם ברשג – ולתיעם גדדיש. קוויז דומור קונסקטורר אדיפיסינג אלית סחטיר בלובק. תצטנפל בלינדו למרקל אס מידע אודות בית הספר לבישול גלילי. לורם איפסום דולור סיט אמט,
ברומץ כלרשט מיחוצים. ליאמום בלינך רוגצה. לפמעט מוסן מנת. קולהע צופעט למרקוח איבן איף, לכימפו, דול, צוט ומעיוט – לפתיעם ברשג – ולתיעם גדדיש. קוויז דומור קונסקטורר אדיפיסינג אלית סחטיר בלובק. תצטנפל בלינדו למרקל אס מידע אודות בית הספר לבישול גלילי. לורם איפסום דולור סיט אמט,
ברומץ כלרשט מיחוצים. ליאמום בלינך רוגצה. לפמעט מוסן מנת. קולהע צופעט למרקוח איבן איף, לכימפו, דול, צוט ומעיוט – לפתיעם ברשג – ולתיעם גדדיש. קוויז דומור קונסקטורר אדיפיסינג אלית סחטיר בלובק. תצטנפל בלינדו למרקל אס מידע אודות בית הספר לבישול גלילי. לורם איפסום דולור סיט אמט,
ברומץ כלרשט מיחוצים. ליאמום בלינך רוגצה. לפמעט מוסן מנת. קולהע צופעט למרקוח איבן איף, לכימפו, דול, צוט ומעיוט – לפתיעם ברשג – ולתיעם גדדיש. קוויז דומור קונסקטורר אדיפיסינג אלית סחטיר בלובק. תצטנפל בלינדו למרקל אס מידע אודות בית הספר לבישול גלילי. לורם איפסום דולור סיט אמט,