בית הספר לבישול גלילי

פאו דה קֶז'וֹ, ללא גלוטן

חומרים ל-15-20 לחמניות

אופן ההכנה


הבצק

מרתיחים את החלב יחד עם השמן. מנמיכים את הלהבה לנמוכה מאוד ומוסיפים את קמח הטפיוקה. בוחשים היטב ומבשלים יחד כשתי דקות. מעבירים לקערת המיקסר ומתחילים לערבל באביזר הגיטרה. מוסיפים את הגבינה המפוררת. כאשר התערובת מתקררת מעט מוסיפים את המלח והביצה. ממשיכים לערבל עד שהתערובת חלקה, כ-3 דקות. נותנים לבצק מנוחה של 15 דקות.

האפייה

מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בגיליון נייר אפייה. בידיים לחות יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדור פינג פונג. מניחים על תבנית האפייה. מכניסים לתנור החם ואופים כ-30 דקות, או עד שהלחמניות זהובות וקלות. כדאי להוציא לחמנייה אחת מהתנור ולבדוק אם היא אפויה מבפנים, ואם יש צורך לאפות עוד מספר דקות.