בית הספר לבישול גלילי

עוגיות מנדלברויט של אמא רותי

חומרים לכ-30-40 עוגיות

אופן ההכנה


מערבבים את כל המרכיבים ויוצרים 2 נקניקים.

מסדרים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 20 דקות.

מורידים את החום בתנור ל-150. מוציאים ומצננים על רשת.

פורסים לפרוסות בעובי של קצת פחות מ-1 ס"מ בעזרת סכין מסור חדה מאד.

מסדרים על התבנית כשצדם החתוך מעל ואופים בחום של 150 מעלות 15 דקות נוספות.

מכבים את התנור ופותחים את הדלת ומניחים להם להתקרר כחצי שעה. משתכרים מהריח ונהנים.