כשחזר ארז מלימודי הבישול בפריז בשנות ה-80, התחיל את קריירת הבישול במטבח בבית הוריו. מאוחר יותר עבר לבשל במרפסת דירתו התל-אביבית וקרא לקייטרינג שלו "הסטודיו לבישול פוטוריסטי", בהשראת ספר הבישול הפוטוריסטי של מרינטי, אמן איטלקי בראשית המאה העשרים, שהתעסק בשבירת מוסכמות קולינריות ואומנותיות.
"אם בתחילת דרכי התעסקתי בדברים נדירים שרק שפים של גורמה יכלו להשיג, היום אני עובד עם ירקות היום-יום, מנסה להוציא מהם עוד טעם חדש שלא גיליתי, ומשתדל לא להאפיל על טעמם הטבעי. אני מאוהב בירקות כבר הרבה שנים ועכשיו מצאתי את הדרך להתחיל לבשל אותם כבר בערוגה, עוד כשהם באדמה.
לצד אהבתי ארוכת השנים לירקות, יש לי אהבה ארוכת שנים ללחם. מכל סוג, מכל צורה. בטאבון הבוץ שבניתי בשטח ביתי אני אופה לחמים ופוקצ'ות לצד שאר מיני בשרים ודגים הכי טובים וטריים שניתן למצוא בארץ ישראל".
מלא את פרטיך ונחזור אליך עם כל המידע בקרוב
הסדנה מיועדת רק לקבוצות ולא לבודדים