בית הספר לבישול גלילי

חומרים לבצק

חומרים לדג

אופן ההכנה


לערבב את כל מרכיבי הבצק וללוש היטב עד לקבלת בצק אחיד.  לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר כשעתיים. כעבור שעתיים לרדד את הבצק לעובי של 1 ס”מ. להניח בקצה הבצק את הדג. בבטן הדג להניח את שיני השום והטימין ולתבל אותו בפלפל ומלח. לעטוף את הדג בבצק ולהדק את הקצוות היטב. לאפות בין 60-75 דקות בטמפ’ של 180 מעלות. לאחר האפייה, להסיר את הבצק מן הדג (הבצק אינו לאכילה). הדג יוצא מאודה, הקשקשים נדבקים לבצק ובשר הדג יוצא בשלמותו. מומלץ להגיש עם לימונים חצויים ו.. חיוך.