fbpx

בית הספר לבישול גלילי

עוגת משמשים מהממת

חומרים לבצק

לפיזור מעל העוגה

אופן ההכנה


 אופן ההכנה: 
     משמנים תבנית מלבנית בחמאה. מערבלים את הסוכר והחמאה יחד עד שהתערובת אחידה ואוורירית (מטרפה ידנית    למשל).
     מוסיפים ביצה אחר ביצה תוך כדי טריפה. מוסיפים את היוגורט וגרידת הלימון.
     מוסיפים קמח לבלילה ומערבבים מעט רק עד שהתערובת מאוחדת.
     יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת.
     מניחים מעל הבלילה המון משמשים חצויים ומטביעים אותם מעט בתוך הבלילה בעזרת הידיים.
     מפזרים מעט סוכר דמררה מעל המשמשים.
     אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בערך 40-45 דק’.