בית הספר לבישול גלילי

עוגת משמשים מהממת

חומרים לבצק

לפיזור מעל העוגה

אופן ההכנה


 אופן ההכנה: 
     משמנים תבנית מלבנית בחמאה. מערבלים את הסוכר והחמאה יחד עד שהתערובת אחידה ואוורירית (מטרפה ידנית    למשל).
     מוסיפים ביצה אחר ביצה תוך כדי טריפה. מוסיפים את היוגורט וגרידת הלימון.
     מוסיפים קמח לבלילה ומערבבים מעט רק עד שהתערובת מאוחדת.
     יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת.
     מניחים מעל הבלילה המון משמשים חצויים ומטביעים אותם מעט בתוך הבלילה בעזרת הידיים.
     מפזרים מעט סוכר דמררה מעל המשמשים.
     אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בערך 40-45 דק’.